"Kemenangan di Hulu Selangor ini merupakan satu peralihan yang sangat besar ertinya sebab kita bertanding di sebuah negeri yang dikuasai parti (pakatan) pembangkang, kita berjaya menawan semula kawasan ini dalam sebuah negeri yang dikuasai (pakatan) pembangkang,” PM selepas pengumuman kemenangan BN di Hulu Selangor.

Wednesday, March 2, 2011

Anwar Jatuh Dengan KEBENARAN ALLAH

Dunia punya dalam, memang dia no.1, sebab pandai menipu (auta). Namun tidak siapa pun yang boleh melawan KEBENARAN ALLAH.


Begitulah juga si 'PELIWAT NEGARA' yang selama ini berjaya menipu 1MALAYSIA dengan 'tactical lies' (pembohongan taktikal politik), yang membawa pecah belah kepada Malaysia.

Dia lupa, dia Melayu, Melayu  Islam dan ada pepatah melayu 'sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh juga ke tanah'...

Kes liwatnya yang terlalu lama ditangguh akhirnya telah membongkar satu-persatu KEBENARAN ALLAH. Patut lah selama ini, dia sibuk minta bahan bukti pihak pendakwa, rupanya untuk dia patahkan 'KEBENARAN'...(Peguam bukan membela KEBENARAN tapi membela PELANGGAN. sebab itu kes sosilawati, PEMBUNUHNYA JUGA DIBELA walaupun dunia mengetahui bahawa memang Patmanathan melakukannya).

Untuk ketahui kisah Anwar, klik sini

No comments:

Post a Comment